x
 

Auto navigatori Garmin


 
Cik labi, ka tehnoloģija nestāv uz vietas un tehnoloģija ar katru dienu kļūst vēsāka.

Cik daudz vienkāršāka mūsu dzīve, pateicoties visdažādākajiem sīkrīkiem. Veiciet vismaz orientēšanos uz apkārtni. Kādu navigāciju izmantojāt iepriekš? Saule, zvaigznes, apšaubāmas kartes un kā sasniegumu virsotne – kompass. Vai bizness tagad. Koordinātu aprēķināšana un maršruta noteikšana nav problēma – šiem nolūkiem pietiek ar GPS navigatora iegādi. Autobraucējiem tas parasti ir īsts atradums. Tiem, kam jau ir bijis kārdinājums iegādāties, bet vēl nav iegādājušies šo ierīci, iesaku Garmin GPS navigatorus, kā vienus no pārbaudītākajiem un uzticamākajiem.

Piemēram, Garmin nuvi 3790 T Russia navigators ar jaunākajām Krievijas karšu versijām, skārienekrānu un 4,3 collu ekrāna diagonāli. To var uzstādīt gan horizontāli, gan vertikāli, turklāt ērti iegulst rokā. Ir balss vadības opcija. Ierīcei ir funkcija uztvert satiksmes sastrēgumus, izmantojot FM TMC (Transport Messaging Standard). Tas izskatās šādi: Pirms dažiem gadiem GPS navigatori kļuva par vēsuma zīmi. Ja karājas, tad tas bija biznesa virzītājspēks. Viņš brauc ne tikai "darbs-mājās" un uz vīramātes vasarnīcu. Un tas nav svarīgi, ka ierīces normāli darbojās tikai Eiropā, un Ukrainas kartes rakstīja tautieši Ivans Susaņins.

Pat Kijevā gadījās, ka navigators pieprasīja nogriezties pa kreisi pāri ceļam ar dubultjoslu vai pa labi, visu ceļu griežot pa kreisi. Bamperis ir strupceļš, un GPS saka, ka jābrauc taisni, visur betona plātnes - jau klasika. Taču progress nestāv uz vietas, un pirms pāris gadiem GPS pārstāja būt auto monopols. Alpīnistiem, tūristiem vai nakts meklējumu cienītājiem - labāk par jebkuru kompasu. Taču, kā zināms, ar perversiju var izmantot jebkuru humānu izgudrojumu. Tikmēr programmatūras kartes GPS navigatoriem mūsdienās ir super bizness. Viena karte – tikai vienam konkrētam lietotājam. No simts līdz trīssimt dolāriem. Atjaunināšana - divas reizes gadā. Eldorado Saistītās ziņas: Ievietots īpašos tagos: Garmin, GPS, navigatorshttp://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Līdzīgas ziņas

Komentāri (0)

Atstājiet savu komentāru

Populārs

Kalendārs

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930